Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Feriehuset Elvevold samler inn og bruker personopplysninger om deg.
Kontaktinformasjon: Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på:

post@elvevold.com
Mobil +47 45 00 02 83

Dersom du mener at Feriehuset Elvevold har behandlet dine personopplysninger i strid med personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

Kontaktskjema

Fra Booking skjemaet lagrer vi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Kontaktinformasjonen brukes i forbindelse med din bookingforespørsel.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar sensitive personopplysninger på e-post fra deg, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Facebook

Feriehuset Elvevold har en Facebook-side (facebook.com/Elvevold). Facebook samler inn data om alle sine brukere for å kunne levere sine tjenester. Dataene samles inn fra brukernes enheter, blant annet via informasjonskapsler/cookies som lagres på brukernes datamaskin. Data fra informasjonskapslene lagres av Facebook i to år. Facebooks fullstendige retningslinjer for data kan leses her: https://www.facebook.com/policy.php

Om Facebook-brukere som liker, følger eller interagerer med Feriehuset Elvevold Facebook-side vil vi via Facebooks innsiktsverktøy få tilgang til anonymiserte data for eksempel om alder, kjønn, bosted, interesser etc. Feriehuset Elvevold bruker den aggregerte statistikken om våre brukere til å forbedre innholdet på Facebook-siden slik at innholdet skal bli mer relevant for målgruppen vår. Dataene vi får innsyn i innholder ikke informasjon som identifiserer enkeltpersoner, men er av typen «mann i alderen 25–34 år, som bor i Bergen og liker sport».

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler.